Christiania: Danmarks fristad og hjemsted for kreativitet

 

Christiania er et selvstændigt kvarter i København, Danmark, som har eksisteret siden 1971. Det omtales ofte som “Fristaden” eller en “hippiekommune” og blev grundlagt af husbesættere under den daværende danske modkulturbevægelse. Christiania dækker et areal på ca. 34 hektar og har en befolkning på ca. 850 mennesker. I dag er Christiania et stort turistmål i København, hvor mange mennesker verden over har både besøgt og hørt om det.

Meget mere end blot en turistdestination

Christiania er meget mere end blot en turistdestination; det har også en unik ånd og en stærk fællesskabsfølelse. De mennesker, der bor i Christiania, deler en forpligtelse til værdier som bæredygtighed, ikke-vold og gensidig hjælp. Dette pulserende kvarter har en bred vifte af aktiviteter og kulturelle arrangementer, herunder fælles caféer og barer, kreative værksteder, musik og festivaler.

Pusher Street, der ligger i Christiania, har været en kilde til kontroverser og negativ omtale i kvarteret. Gaden blev berygtet i slutningen af 1970’erne, da den begyndte at blive brugt som et udendørs narkotikamarked. Dette resulterede i øget kriminel aktivitet i og omkring Christiania, herunder narkohandel, vold og andre ulovlige aktiviteter. Desværre har dette medført, at flere har fået negative opfattelser af Christiania og dens indbyggere.

På trods af de vedvarende problemer med Pusher Street har Christiania stadig en stærk følelse af fællesskab og samarbejde. De mennesker, der bor i Christiania, er engageret i at forbedre deres kvarter ved at fremme bæredygtige metoder og fredelig sameksistens. De stræber efter at bevare kvarterets karakter og bevare dets unikke atmosfære. For at fortsætte denne positive

Gode til at samarbejde

Smokers Choice er et dansk selskab, der i mange år har produceret kvalitets produkter til mange trofaste kunder. Fra den venlige kundeservice og de personlige anbefalinger til det store udvalg af produkter er Smokers Choice blevet det foretrukne mærke for mange kendere.

Smokers Choice tilbyder et stort udvalg af produkter, herunder nogle sjældne og eksklusive mixerbakker og meget mere.

Smokers Choice har altid haft et tæt forhold til Christiania – ikke kun fordi virksomhedens ejer er en ildsjæl, der gennem årene har dannet flere relationer på Christiania, men også fordi mange af Christianias indbyggere er “tobaksentusiaster”, som sætter pris på kvaliteten og håndværket bag mærket.

Smokers Choice har også samarbejdet med Christiania om flere projekter – lige fra at producere eksklusive mixerbakker til events og bruge Christianias brand på flere af deres egne produkter. Dette tætte forhold understreger Smokers Choice’s engagement i kvalitet og håndværk samt deres støtte til den unikke ånd i Christiania.

Ved at købe nogle udvalgte produkter fra Smokers Choice støtter man også direkte Christiania’s “Idé og drøm” – konceptet om et selvstyrende samfund, der eksisterer uden for den danske stat.