Gør noget godt for jeres sexliv og forholdet bliver langt bedre.

Er forholdet gået i stå ? Så er det på tide at finde det rigtige krydderi frem!

Når det kommer til forhold så har de det med at visne og dø hvis ikke de bliver plejet. Det er lidt lige som med planter og kæledyr. Tingene skal holdes i live, og det kræver de rette ingredienser. 

Et forhold er i starten lutter lækkerier, god sex og masser af sjov. Det er det i hvert flad hos de fleste. Tiden og hverdagen har det dog med at skruer lidt ned for varmen på det hele. Dermed skal man huske at holde liv i flammen. Med andre ord, sidder han i garagen og pudser alufælge mere end han sidder med hende på skødet. Går hun mere i nusse indretning klubben end hun nusser på ham. Ja så er det tid til at gøre noget ved tingene. 

Hvis nu livet var en grill så sku der pølser på!

Livet drejer sig i overført betydning stort set mest om krydderiet. Det er naturligvis ikke fordi du skal strø peber på din hverdag, men lige såvel som mad smager bedst med krydderi, så gør livet også. Igen, vi snakker ikke om peber hele vejen igennem. 

Specielt ved parforhold skal man bruge en del krydderi. Hvis man år efter år skal blive ved med at syntes den samme person er spændende, så gælder det om at HOLDE det spændende. Specielt et fungerene sexliv er med til netop dette. Hvis du stadig efter 10 år får kriller i maven over at skulle hjem og flå tøjet af din partner, så gør i det nok allerede rigtig. Det er også det der gør at man ikke lever sig fra hinanden. Ganske enkelt af den grund at man ikke vil undvære. 

Det er så her gud har opfundet frækt lingeri og sexlegetøj. Der er nemlig intet som noget afveksling i sexlivet. Det der med at ordne lillemor hver onsdag i samme stilling, det er lidt ligesom at hælde 10 liter benzin på forholdet og tænde. Det brænder hot ganske kort, men der går ikke længe, så dør flammerne. Skal i holdet det kørende skal der fornyelse til. Der skal eksperimenteres. Man skal af og til ud over sine grænser, det er i øvrigt også der man mærker at man lever.