Sådan opnår du et vægttab

Hvis du gerne vil tabe dig nogle kilo, uanset om det er meget eller lidt, så er fremgangsmåde nøjagtig den samme. Jo flere kilo du gerne vil tabe, jo længere tid tager det. Der findes en masse falske præparater, som vil øge din forbrænding, som måske gøre, at du taber dig, men så snart du så stopper igen, så vil kiloerne sætte sig igen. Derfor er vægttab ikke bare noget du gør for en periode, vægttab betyder livsændring, som bør vare ved. Så kan du købe nyt tøj til sidst, som du finder på denne her side. Derfor er der nogle basale ting, som du kan ændre i sin hverdag, som vil gøre det nemmere at smide kiloerne. 

  1. Drik masser af vand i løbet af dagen. Selvom vand er kedeligt, så er det bare godt for din krop, og godt, hvis man gerne vil tabe sig.
  2. Spis små måltider i løbet af dagen, cirka 5-6 stk fordel over hele dagen. Det vil holde din forbrænding igang, hvilket især også er godt, hvis måltiderne er kalorielette. 
  3. Læg en plan for hvad du skal spise den næste dag, så du ikke risikere at stå med et tomt køleskab, og derfor tager noget usundt i skuffen! Du kan søge inspiration til madplanen online. 
  4. Dyrk motion, og gerne masser af det. Er din forbrænding af kalorier højere end de kalorier du indtager igennem dine måltider højere, så taber du dig. 
  5. Spis masser af fibre i dine måltider, medmindre du skal i træningscenteret eller ud at løbe. Hvis du skal forberede dig på at bevæge dig, skal din krop have energi, og den får den igennem noget der har kalorier. Men spiser du kalorier, som du ikke forbrænder, så sætter de sig på kroppen og bliver til fedt. Så når du spiser, så spis gerne noget fiberrigt, som gør at du spiser mindre, men det holder dig også mæt i længere tid. 
  6. Sørg for at sov ml. 7-9 timers søvn dagligt, og undgå at stresse, som vil gøre hele situationen svære. Søvn er super vigtigt for vores generelle helbred, men det vil også gøre processen mere overskuelig.