En dyne kommer både i flere former og materialer

Jeg tror at der er mange derude der ikke tænker så forfærdeligt meget på, hvad deres dyne er for en slags. Det vil jeg forsøge at lave en bette smule om på med denne lille freestyle artikel. Der findes nemlig så mange forskellige dyner, et par eksempler er en Bambus dyne og en Kapok juniordyner, to vidt forskellige dyner, begge med helt fænomenale egenskaber, og så er de begge også af den ressourcebesparende slags, som vi som samfund er nødt til at tænke ind i vores forbrugsvaner. 

Der findes både korte og lange bambus og kapok dyner

Det er jo ikke hver dag vi skal ud og have os en ny dyne, men vi skal dog allesammen have én, og nogle af os har jo så oven i købet flere liggende, der er nogen som både har vinter og sommerdyner, andre nøjes med en helårsdyne. Nogen kan godt lide at sove med dobbeltdyner, og andre er mere til single ner. Så er der de lange slags, og de normalt korte slags. Så har jeg også stødt på et par typer, som har en indimellem størrelse, som er lidt pudsigt. Fordi det kan jo gøre det lidt bøvlet når man skal til at finde dynebetræk, som vel og mærket passer til. Ja kært barn kommer i mange former, eller vent, nej det var da vist noget andet og sammenblandet sludder. Men jeg er nu ret sikker på at du dog forstår budskabet alligevel. Nå jeg tror at det var det for denne gang. Jeg er glad for at du læste med, og jeg håber at du får en skøn dag. 

En bambus dyne skal lige nævnes, er både temperaturregulerende, fugttransporterende, og så er den helt vildt lækker at have på. Du skulle tage at prøve en, om ikke andet , så bare tag forbi en butik for at føle materialet.