Er du træt af din nuværende internetløsning? 

Er du træt af din nuværende internetløsning? 

Vil du gerne have hurtigt internet og en god stabil forbindelse? Så er du kommet til det rette sted. Du bør overveje at vælge fiberbredbånd, med fiberbredbånd kan du nemlig både opnå en høj hastighed på internettet og få en stabil forbindelse.  

Hvorfor skal du vælge fiberbredbånd? Det skal du fordi det passer til dine behov og fordi hurtigt internet og en stabil forbindelse har værdi for dig. Desuden har fiberbredbånd en fornuftig pris, så du skal ikke betale i dyre domme for dit internet. 

Hvordan virker fiberbredbånd? 
Fiberbredbånd har også navnet fibernet, teknologien er lyslederkabler der transporterer internetsignalet med lysets hastighed ud til forbrugerne. Det at internetsignalet transporteres med lysets hast, er netop den teknologi der gør at internethastigheden kan blive så høj. Det er også denne teknologi der gør at det er muligt at matche upload hastigheden med download hastigheden, hvilket aldrig har været set før. Med fiberbredbånd kan du altså opnå en meget høj internethastighed, faktisk kan du opnå en hastighed helt op til 1000/1000 mb forbindelse. 

Med denne høje hastighed på internettet, vil du ikke opleve problemer med at filmen hele tiden stopper fordi den er ved at loade resten af indholdet. Desuden vil den høje upload hastighed gavne dig, når du overfører billeder og videoer til internettet. Der kan f.eks. være meget tid at spare i upload processen hvis du opbevarer dine billeder og videoer i en sky eller på en netværksharddisk. Med fiberbredbånd opnår du en stabil forbindelse, som du uden problemer kan dele med resten af husstanden. Ydermere er der den fordel ved fiberbredbånd at du kan få det til en fornuftig pris og ikke skal betale overpriser for dit internet.  

Der er nogle få ulemper ved fiberbredbånd og det er at det tager lang tid at få ført ud til alle husstande i Danmark. Der er desværre stadig lang vej igen til at alle danskere har mulighed for at få fiberbredbånd. Derudover skal du være opmærksom på at det kan være et bestemt selskab der har ført fiberbredbånd ud til din husstand, og du derfor kun har mulighed for at vælge den udbyder.