Restaurantguide: de 4 bedste restauranter i Aarhus

Leder du efter en lækker restaurant til dit næste besøg i Aarhus? Så er du kommet til det helt rette sted. Herunder får du nemlig en guide over de 4 bedste restauranter i Aarhus. Der er garanteret et langt større restaurantudvalg, end du lige går og tror! Få desuden mere restaurantinspiration på restaurant.dk og spisesteder.dk.

Komfur

Hvis du er fan af de franske køkken, skal du uden tvivl besøge restaurant Komfur i Aarhus. Denne lækre restaurant minder mest af alt om en fransk bistro, og serverer derfor også klassiske franske retter. Menukortet er meget enkelt, men effektivt. Du kan vælge mellem fem forskellige forretter, fem forskellige hovedretter og to forskellige desserter. Selvom der ikke er et kæmpe udvalg, vil du ikke blive skuffet!

Basso 

Er du ikke fan af det franske køkken, men i stedet de italienske, er restaurant Basse i Aarhus et klart besøg værd! Her finder du klassiske italienske retter med et twist. Hos restaurant Basso betaler du ikke en formue for kvalitet. Deres dyreste menuer ligger på cirka 500 kroner pr. person, og alle kan derfor være med. Ønsker du ikke den store menu, kan du desuden bestille mindre menuer eller a la carte. Du kan blandt andet finde en lækker frokost toast med trøffel. Hos Basso er der mange muligheder.

Klokken

Restaurant Klokken i Aarhus er noget helt for sig. Her finder du lækre retter taget direkte ud fra det danske køkken – præcist som mor lavede dem! Du kan blandt andet finde klassiske danske retter som eksempelvis tarteletter og stegt flæsk. Ønsker du ikke at spise der om aftenen, har de desuden et lækkert menukort bestående af smørrebrød.

Miro

Vil du ud og spise en lækker omgang gourmetmad, kan du besøge Miro I Aarhus. Her finder du en unik blandning af det franske og nordiske køkken. Maden er på højt niveau, og du vil uden tvivl ikke fortryde din aften på gourmetrestauranten Miro! I modsætning til mange andre danske gourmetrestauranter, har Miro et prisleje, hvor alle kan være med. Du kan eksempelvis få en hel menu for kun 500 kroner. Ønsker du den helt store oplevelse, hvor der ikke mangler noget, kan du desuden købe royal menuen for cirka 1200 kroner. Det virker måske som en stor sum for mad, men Miro leverer altid det bedste af det bedste. Det bliver ikke meget bedre end Miro i Aarhus!