Sådan tabte jeg mit apple watch

Det var et par måneder siden, og mig og min kæreste var ude at rejse, vi var taget til Spanien og valgte ikke bare at ligge nede ved stranden eller i poolen hele dagen så Vi havde fundet et bjerg med et vandfald på toppen og besluttede os for at bestige bjerget. Selvom det ville tage flere timer, gjorde vi det og efter 4 timer nåede vi op til toppen, en hård men velfortjent tur. Som prikken over i’et skulle vi selvfølgelig have en dukkert i vandfaldet, Det var en fantastisk tur deroppe, men der skete dog noget uforventet på vej ned. På vej ned var der stadig en del vand, man skulle gå igennem og det gik ud over mit Apple Watch. For da jeg var på vej ned ramte mit Apple Watch ubevidst klipperne på min side, hvilket førte til at skærmen ikke ville tænde. Men det skulle ikke ødelægge min ferie selvom mit apple watch ikke virkede var det jo ikke verdens undergang jeg plejer mest at bruge mit apple watch hjemme i Danmark når jeg for eksempel var ude at løbe. Så selvfølgelig da vi kom tilbage til Danmark, så tog jeg ud og prøvede at få det fikset. Det var her jeg faldt over fixphone.dk som reparerede den nemt og hurtigt til en okay billig pris. En rigtig god service, Jeg er bare tilfreds og Det er i hvert fald ikke sidste gang at man kan finde mig nede ved dem. Med min eventyrlyst er jeg sikker på at der er en masse de nok skal få lov til at reparere. Desuden kunne jeg også se at de tilbød service indenfor iPhones, androids og en masse andet. så det er ikke kun mit Apple Watch jeg skal have dem til at kigge på.